Novetats

Tenir un contracte de manteniment només té avantatges.

  • Quan s'acaba una instal·lació, sempre és la millor del món, és la que té més prestacions i els materials més moderns. En definitiva, la que permet a l'usuari tenir la mateixa sensació que té quan es compra un cotxe nou, encara que, en aquest cas, haurà de fer anar la gent a casa perquè la vegin.

  • Totes les instal·lacions estan obligades a tenir una garantia que, durant un període establert, protegeix als usuaris de possibles defectes dels materials emprats que, mitjançant l'instal·lador, el fabricant haurà de resoldre.

  • Però més enllà d'una garantia puntual, és molt important que la instal·lació funcioni sempre correctament per evitar els seus problemes greus. I això és senzill d'aconseguir a través d'un contracte de manteniment. Però ... quins avantatges té disposar de?? aquest contracte? Que la instal·lació estarà permanentment vigilada per detectar i corregir tots els elements susceptibles de desgast i / o de brutícia.

  • De la mateixa manera que tots sabem que cada x quilòmetres, hem de portar el cotxe al taller perquè el revisin (canviar rodes, afegir líquid de netejar vidres, passar la ITV), les instal·lacions de calefacció i / o climatització també les tenim de revisar periòdicament .

  • Per aquest motiu, es recomana formalitzar un contracte de manteniment. Això sí, confia sempre en empreses homologades davant l'organisme pertinent i amb les eines i coneixements necessaris per dur a terme aquesta missió.
 

Radiadors de baixa temperatura

Els radiadors de baixa temperatura Jaga compten amb una nova tecnologia basada en el pes i contingut de l'aigua anomenada: LOW - H2O. Aquests radiadors contenen un 90% menys d'aigua que un radiador convencional. A més, no tenen materials pesats que hagin d'escalfar primer. Pel que l'intercanviador de calor molt modern d'alumini i coure transfereix la calor a l'habitació immediatament.


LOW-H2O ÉS RECONEGUT COM EL NOU EL RADIADOR MÉS ECONÒMIC I DE RENDIMENT MÉS ALT En un estudi sobre l'eficàcia de l'emissió i el seu corresponent influència en la classificació energètica "EPG" a Holanda (Energy Performance Buildings), l'intercanviador de calor Jaga Low- H2O va rebre la puntuació més alta. El radiador Low-H2O supera tots els altres sistemes i compta amb l'eficiència més alta en l'emissió a temperatures d'aigua baixes i altes, tant en habitatge nou com en reforma. EL CONSUM ENERGÈTIC MÉS BAIX Segons la certificació de qualitat Kiwa i la normativa holandesa, es constata una vegada més que un sistema de calefacció amb radiadors Low-H2O és molt més eficient.